Hibaelemzés rekordidő alatt

A nagy mennyiségű adatokkal és a módszerek nem dogmatikus megközelítésével

A minőségirányítás területén érdekes fejleményt figyelhettünk meg: egyrészt a minőségirányítás bővül, másrészt viszont a visszahívások száma növekszik. Tapasztalataink alapján előrelátható, hogy a minőség egyre inkább dokumentációs rituálévá válik, és többé nem járul hozzá a vállalati értékhez. Sok vállalatnál a minőségirányítás már nem felel meg korunk módszertani és technikai lehetőségeinek, hanem részben elavult, és csak egydimenziósan alkalmazzák.

A Staufen Quality Engineers GmbH leányvállalatunk szakemberei több éves tapasztalattal és sikerrel rendelkeznek az akut minőségi problémák kezelésében és a kockázatok megelőzésében. Azonnal elérhető operatív felkészültséget és szakértői ismereteket kínálunk Önnek az összes analitikai eszközzel és eszkalációkezeléssel kapcsolatban, valamint tanácsadást a fenntartható minőségbiztosítással kapcsolatban. Megközelítésünk egyszerre világos és szokatlan. Kötelezettségünk nem egy adott iskolának szól: kizárólag ügyfeleink és munkájuk iránt vagyunk elkötelezettek.

A tanácsadási folyamat során a helyzet és a kihívásoknak megfelelő eszközök kiválasztása alapján döntjük el, hogy melyiket válasszuk. Csak ez a módszertantól való dogmatikamentes szabadság teszi lehetővé, hogy a hibaelhárítás során a felére csökkentsük a feldolgozási időt. Minőségi big data eszközünkkel együtt általában akár tízszer gyorsabban reagálunk, és rekordidő alatt azonosítjuk a hibák okait.

Your Contact
Velenczei_Robert

Róbert Velenczei

Country Manager Hungary

STAUFEN.AG

Phone: +36 20 380 1039

E-Mail: robert.velenczei@staufen.ag

Mit nyújtunk

Probléma-megoldás

Gyors és hatékony reagálás az akut minőségi problémákra, amelyek megzavarhatják a hatékony értékláncot, és a probléma fő forrásának azonosítása a tünetek leküzdése helyett.

Probléma megelőzés

Gyors és hatékony reagálás a hatékony értéklánc megszakadásához vezető akut minőségi problémákra, és a tünetek kezelése helyett a kiváltó okok azonosítása.

Q-stratégia

Olyan minőségügyi rendszer biztosítása, amely fenntartható támogatást nyújt a vállalati stratégia számára, a problémamegoldás, valamint a minőség mérésének és irányításának kultúrájának megteremtése és optimalizálása.

Q-ellenőrzés és megelőzés

Kockázatkezelés – mindig átfogó képet kapni a lehetséges termék- és folyamatváltozásokról, és a negatív tendenciák ellenőrzésével és azonosításával proaktívan megelőzni a problémákat.

Amit ön kap

Az erőforrások hatékonyabb elosztása a fő problémás területekre összpontosítva

A problémák forrásainak gyors azonosítása a módszerek tudatos alkalmazásával

Fenntartható ellenintézkedések meghatározása a feltárt problémák alapján

Folyamatos minőségjavítás a problémamegoldó kompetencia révén

A költségekre gyakorolt hatások korlátozása és a határidők biztosítása gyors reagálással

Többet a minőségi kiválóságról

Staufen Back To Top Button