aktuális webináriumaink

Vállalatainkat is sújtja a változás. Senki sem menekülhet előle, és különösen a vezetés szerepe változik. További készségekre és képességekre van szükség. Az alkalmazkodóképesség és a tanulási sebesség alapvető kompetenciává válik – üzleti modelltől és versenykörnyezettől függetlenül.

Fontosnak tartjuk tehát az emberek folyamatos fejlesztését a szervezetekben. Szeretnénk arra ösztönözni Önt, hogy a “tanuló szervezetet” népszerűsítse a felelősségi területén! Ez a mai világban nélkülözhetetlen. Új Akadémiai programunk személyre szabott formátumokat és releváns témákat kínál Önnek.

Képzéseink keretében alkalmassá tesszük Önt a változásra!

A CSÚCSTELJESÍTMÉNYÉRT. A FENNTARTHATÓ VÁLTOZÁSI KULTÚRÁÉRT.

Meggyőződésünk, hogy a lean átalakítás csak akkor lehet sikeres, ha a vezetők és a munkavállalók magas szintű képzettséggel rendelkeznek. Ezért a Staufen Akadémia fontos része a portfóliónknak.

Több mint 100 aktív tréner és 70 nemzetközi BestPractice Partner (BPP) – nagyra becsült és sikeres vállalatok a legkülönbözőbb iparágakból – mind támogatják Önt a csúcsteljesítményhez vezető úton.

Az átfogó kompetencia fejlesztése a kiváló folyamatokért és a kiváló menedzsmentért – ezt képviseljük.

Gyakorlati képzéseket, személyre szabott házon belüli szemináriumokat, átfogó képesítési programokat, vegyes tanulási koncepciókat, BestPractice látogatásokat és túrákat, valamint rendezvényeket és konferenciákat kínálunk.

Tekintse meg az aktuális 2022-es akadémiai programot!
(német nyelvű változat)

Tréningek

Mindig szükség van továbbképzésre. A Menedzsment- és Vezetői képzéstől a Lean specialisa és Six Sigma képzésen át a Szakemberképzésig. Biztosan van megfelelő az Ön számára!

Vannak kérdései a képzésekkel kapcsolatban?

Szívesen válaszolunk Önnek e-mailben vagy telefonon a következő címen.

A kapcsolattartó az akadémia témákkal kapcsolatban:
Gábor Angéla
Telefon: +36 20 399 9231
Email: a.gabor@staufen.hu

Első kézből szeretne értesülni a legfontosabb iparági témákról?

Staufen Back To Top Button