Lean az indirekt területeken a versenyKépességért

Webinárium – magyar nyelven

Ismeri azt az tévhitet, miszerint az optimalizálási potenciálok csak a termelési területeken növelhetők? Ez a webinárium bebizonyítja ennek ellenkezőjét és megvilágítja annak lehetőségét, hogyan tud az indirekt területeken is jelentős potenciálokat feltárni.

A 60 perces webináriumunkon megtudhatja, hogyan szervezheti meg indirekt területeit és támogató folyamatait úgy, hogy azok költségtényező helyett versenyelőnnyé váljanak. Konkrét javaslatokat fog kapni arra vonatkozóan, hogy Ön, mint vezető, hogyan biztosíthatja fentarthatóan a vállalat sikerét a lean menedzsment szisztematikus alkalmazásával az indirekt területeken.

Több mint 50 évnyi lean menedzsment után a termelésben az ipari vállalatoknak csak 25%-a profitál a lean menedzsmentből az indirekt területeken. A vállalatoknak azonban folyamatosan növekvő kihívásokkal kell szembenézniük, költség és határidőnyomás, változatos megrendelések, rövid termékéletciklusok, digitalizáció és globalizáció, hogy csak néhányat említsünk. Ha Ön hosszú távon érvényesülni akar a gyorsan változó piacokon és a folyamatosan növekvő versenykényszerben, a lean menedzsment nem állhat meg a termelési területeken.

A fentiekkel foglalkozik 60 perces magyar nyelvű webináriumunk.

lean administration

Fő témáink

  • Milyen cselekvési területeket foglal magában a lean menedzsment az indirekt területeken?
  • Milyen lehetőségek adódnak ebből a jelenlegi követelményekre adott válaszként?
  • Hogyan működik a lean adminisztráció holisztikus rendszerként?
  • Milyen lehetséges eredmények miatt éri meg elkötelezni magát e megközelítés mellett?

Célcsoport

Felső- és középvezetők /menedzserek, akik a termelésen kívüli területekért és folyamatokért felelősek vagy azokat kívánják fejleszteni.

Részletek

Dátum: 2023. szeptember 30.
Időpont: 10:00-11:00

Ár: a webinárium ingyenes, de regisztrációhoz kötött
Helyszín: Virtuális felület (online)
Maximális létszám: 30 fő

WEBINÁRIUM

TANULJON AHOL AKAR, AMIKOR AKAR ÉS AMIT AKAR.

Webináriumainkon kényelmesen, saját számítógépéről tanulhat – bárhol is legyen, utazási költségek nélkül és még nagyobb rugalmassággal. Élvezze az előadók online előadásait hanggal és képpel.

Természetesen a résztvevők közötti interakció és eszmecsere itt is nagy jelentőséggel bír, és az előadóknak ugyanúgy felteheti kérdéseit, mint egy klasszikus, személyes szemináriumon: akár chat-ablakon keresztül, akár szóban.

A legtöbb webináriumunk ingyenes. Különböző témákban kaphat áttekintést és lehetőséget is arra, hogy feltegye kérdéseit projekten kívül. Próbálja ki, könnyen elérhető, és a hozzáadott érték óriási!

boros_arpad

Előadó

Boros Árpád

Country manager – Magyarország és Románia

Staufen AG

Vannak kérdései a képzéssel kapcsolatban?

Szívesen válaszolunk Önnek e-mailben vagy telefonon a következő címen.

A kapcsolattartó az akadémia témákkal kapcsolatban:
Gábor Angéla
Telefon: +36 20 399 9231
Email: a.gabor@staufen.hu

A webinárium nyújtotta előnyök

INTERAKTÍV TANULÁS A TRÉNEREKTŐL

MAGYAR, ANGOL ÉS NÉMET NYELVEN

INGYENES RÉSZVÉTEL A BEMUTATÓKON

ELŐADÁSOK ÉLŐBEN A KÉPERNYŐN

TANULÁS BÁRMELYIK ORSZÁGBÓL

A CSÚCSTELJESÍTMÉNYÉRT. A FENNTARTHATÓ VÁLTOZÁSI KULTÚRÁÉRT.

Meggyőződésünk, hogy a lean átalakítás csak akkor lehet sikeres, ha a vezetők és a munkavállalók magas szintű képzettséggel rendelkeznek. Ezért a Staufen Akadémia fontos része a portfóliónknak.

Több mint 100 aktív tréner és 70 nemzetközi BestPractice Partner (BPP) – nagyra becsült és sikeres vállalatok a legkülönbözőbb iparágakból – mind támogatják Önt a csúcsteljesítményhez vezető úton.

Az átfogó kompetencia fejlesztése a kiváló folyamatokért és a kiváló menedzsmentért – ezt képviseljük.

Gyakorlati képzéseket, személyre szabott házon belüli szemináriumokat, átfogó képesítési programokat, vegyes tanulási koncepciókat, BestPractice látogatásokat és túrákat, valamint rendezvényeket és konferenciákat kínálunk.

Tekintse meg az aktuális 2022-es akadémiai programot!
(német nyelvű változat)

Első kézből szeretne értesülni a legfontosabb iparági témákról?

Staufen Back To Top Button