A Staufen Akadémia

LEAN MENEDZSMENT KÉPZÉSEINKKEL LEHETŐVÉ TESSZÜK A VÁLLALATOK ÉS A MUNKAVÁLLALÓK SZÁMÁRA, HOGY CSÚCSTELJESÍTMÉNYT ÉRJENEK EL!

Ahhoz, hogy a jövőben is egy lépéssel a versenytársak előtt járjanak, a vállalatok számára létfontosságú, hogy ne csak saját magukat, hanem saját alkalmazottaikat is folyamatosan fejlesszék.

Több mint 110 gyakorlati tapasztalattal rendelkező tréner és 65 nemzetközi BestPractice Partner támogatja Önt az egyéni képzésben és továbbképzésben. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy új, magas színvonalú tanulási formákkal adjunk lehetőséget az érdeklődőknek, offline, online vagy akár vegyes formában is!

Gyakorlatorientált képzésekkel, személyre szabott házon belüli képzésekkel, holisztikus képesítési programokkal, vegyes tanulási koncepciókkal, a BestPractice vállalatok meglátogatásával és bejárásával, valamint témához kapcsolódó rendezvényekkel és kongresszusokkal támogatjuk ügyfeleinket.

By loading this view you accept the data privacy terms and conditions of Yumpu. Read more

Tréningek

Mindig szükség van továbbképzésre. A Menedzsment- és Vezetői képzéstől a Lean specialisa és Six Sigma képzésen át a Szakemberképzésig. Biztosan van megfelelő az Ön számára!

Qualification Programs

In our training programs, we focus our full attention on sustainable empowerment of your managers and employees.

Képzési programok

Best Practice Live

Exclusively for you, we are opening the gates to excellent businesses – our BestPractice partners. Benefit from case studies of successful businesses.

BestPractice Live

Inhouse Trainings

If you can’t come to us, we are happy to come to you. We design in-house trainings which are custom-tailored to your needs and specifications.

Inhouse Trainings

E-Learning

LEARN WHEN AND WHERE YOU WANT ONLINE As part of our blended learning approach, we offer online webinars and web-based training courses on various topics in addition to our open seminars and in-house training courses. You can use our e-learning offer to prepare for, follow-up on and accompany seminars. In our webinars you experience presentations…

E-Learning

feljődési CÉLJAIT ÉRJE EL ONLINE TANFOLYAMAINKKAL

Használja ki az öt online képzési sikertényezőnket:

Erős összpontosítás az Ön tanulási céljaira

Az online tanfolyam előkészítése során trénereink odafigyelnek a tanulási célokra és a tanfolyam során elsajátítandó ismeretekre.

Interaktivitás

Képzéseinken odafigyelünk az Ön személyes kihívásaira. A feladatok széles választéka garantálja az intaraktivitást a képzés során.

Médiamix

Trénereink biztosítják a média változatos használatát a Miro tábláktól (digitális együttműködő táblák), PowerPoint prezentációkon és fizikai flipchartokon, mentimétereken (digitális hangulati kvízek) át a virtuális szimulációs játékokig.

Csoportos munka

A Miro tábláknak köszönhetően a csoportmunka hatékonyan zajlik az online képzéseinken. Számos feladatban közösen fogsz dolgozni a képzésen részt vevő társaiddal.

A tanultak gyakorlati alkalmazása

Online képzéseink lehetővé teszik, hogy védett környezetben tesztelje magát, és bemutassa munkáját a csoportnak. Elegendő időt kap arra, hogy elgondolkodjon a tanultakon.

A STAUFEN AKADÉMIA

Fontosnak tartjuk tehát az emberek folyamatos fejlesztését a szervezetekben. Szeretnénk arra ösztönözni Önt, hogy a “tanuló szervezetet” népszerűsítse a felelősségi területén! Ez a mai világban nélkülözhetetlen. Új Akadémiai programunk személyre szabott formátumokat és releváns témákat kínál Önnek.

Staufen Back To Top Button