Növekedés. teljesítmény. átalakulásto a csúcsteljesítmény eléréséhez

A mai versenykörnyezetben a folyamatos tanulás és képzés nélkülözhetetlenné vált a személyes és szakmai fejlődéshez. Fehér könyvünk a készségek fejlesztésének fontosságát vizsgálja, és azt, hogy a képzési programok hogyan segíthetik az embereket abban, hogy teljes mértékben kiaknázzák a bennük rejlő lehetőségeket, miközben a vállalatot is segítik abban, hogy a jövőre nézve is készen álljon.

Contact person
Velenczei_Robert

Róbert Velenczei

Country Manager Hungary

STAUFEN.AG

Napjainkban minden eddiginél fontosabb, hogy a vállalatok beruházzanak alkalmazottaik szakmai és interdiszciplináris készségeibe.

A siker kulcstényezője a megfelelő képességek megtalálása, amelyek lehetővé teszik a növekedést (GROW), a stabil teljesítményt (PERFORM) és a célzott átalakulást (TRANSFORM).

A Staufen Akadémia számára ez a GROW, PERFORM és TRANSFORM szentháromság leírja az egyes személyek és a szervezet egészének teljesítményének javításához vezető utat.


Grow perform transform
By loading this view you accept the data privacy terms and conditions of Yumpu. Read more

A készségfejlesztés ajtaja nyitva áll ön előtt

Fehér könyvünk átfogó forrásként szolgál, amely megvilágítja a készségek értékét, és betekintést nyújt a szakmai fejlesztési programok világába.

FONTOS üzenetek

Új mottó: Bizalom az ellenőrzés helyett

A vezetők számára az új kihívás az, hogy fejlesszék munkatársaik készségeit, és az új munka részeként nagyobb felelősséget adjanak nekik. A bizalom az alapja ennek a folyamatnak, hogy az alkalmazottak felelősséget vállalhassanak és fejlődhessenek.

EL KELL MOZDULNI A HIBAKULTÚRÁTÓL A TANULÁSI KULTÚRA IRÁNYÁBA.

Ha a hibákat a folyamat javításának lehetőségeként ismerik fel, akkor nemcsak az emberek tanulnak, hanem az egész szervezet is. Ez a hozzáállás pszichológiai biztonságot teremt, és ez az alapja annak, hogy a vállalatnál a hibákat jelenteni fogják.

Azokban az időkben, amikor hiány van képzett munkavállalókból, a vállalatoknak meg kell találniuk a módját annak, hogy hosszú távon megtartsák a kiváló teljesítményt nyújtókat.

A vállalatok úgy lehetnek sikeresek, ha kielégítik ezeknek az átlagon felüli munkavállalóknak az igényeit. Ez magában foglalja a vonzó karrierlehetőségek biztosítását hosszú távú és egyéni fejlődési utak és személyre szabott tanulási utak formájában, valamint a rugalmasabb munkaidő és a munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtését.

A BOLDOG munkavállaló AZ ÜZLETI SIKER EGYIK FŐ MOZGATÓRUGÓJA.

Hosszú távon a tudásbeli előnnyel rendelkező vállalatot alkalmassá teszi a jövőre nézve. Ehhez képzett alkalmazottakra van szükség. A vezetők felelősek a feltételek megteremtéséért és a munkavállalók tudásának és készségeinek fejlesztéséért.

A tartalom kommunikációja egyre inkább eltolódik a “mit” helyett a “hogyan” felé.

Az új munkamódszerek a tanulás módjának kiigazítását igénylik. A bevált és a kialakulóban lévő tanulási módszerek intelligens didaktikai kölcsönhatására van szükség, amely ötvözi a digitális képzési elemek rugalmasságát a komplex készség- és ismeretátadás előnyeivel a szemtől-szembeni eseményeken.

Az egész életen át tartó tanulás globális szükségletté vált a vállalati világban.

Soha nem fejezzük be a tanulást. Ez egy folyamatos folyamat. A vezetők felelősek azért, hogy kikövezzék az alkalmazottak egyéni fejlődési útját. És itt nem feledkezhetnek meg saját tanulási útjukról és készségfejlesztésükről sem.

Szeretne többet megtudni? Kérje a fehér könyvet most ingyenesen!


KÉRJÜK A fehér könyvet most DIGITÁLIS fromában

  Die mit * markierten Felder sind Pflichtfelder.

  Ich möchte das Whitepaper zusätzlich als Printexemplar bestellen

  Ihre Adresse

  Mit Klick auf "Whitepaper jetzt anfordern" willige ich ein, dass die Staufen AG meine Daten entsprechend der ­Datenschutzerklärung verwenden darf, um mir über diese konkrete Anfrage hinausgehende Informationen zu Produkten, Publikationen und Weiterbildungsangeboten per E-Mail, Direktnachricht, Newsletter oder Telefon zur Verfügung zu stellen. Der Verwendung meiner Daten für Werbezwecke kann ich jederzeit unter datenschutz@staufen.ag widersprechen oder eine erteilte Einwilligung widerrufen.

  KÉRDÉSE VAN? KÉRJÜK, FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL.

  Szenvedélyesen szeretnénk segíteni az embereket abban, hogy az oktatáson keresztül elérjék teljes potenciáljukat.

  Szakértőink várják, hogy személyesen beszélhessenek Önnel és együtt dolgozhassanak Önnel!

  Contact person
  Portrait Lea Buchmüller

  Lea Buchmüller

  Head of Academy

  Staufen AG

  Phone: +49 7024 8056 151

  E-Mail: academy-service@staufen.ag

  Contact person
  Velenczei_Robert

  Róbert Velenczei

  Country Manager Hungary

  STAUFEN.AG

  Phone: +36 20 380 1039

  E-Mail: robert.velenczei@staufen.ag

  További információk a Staufen Akadémiáról

  Header Akademie

  Qualification Programs

  In our training programs, we focus our full attention on sustainable empowerment of your managers and employees.

  Read more
  Header Akadamie Uebersicht

  Áttekintés

  We are convinced that lean transformation can only be a success when management and employees have top-tier qualifications.

  Read more
  Staufen Back To Top Button